Kahramanmaraş’ta Gazetelerin Gündemi

Kahramanmaraş’ta Gazetelerin Gündemi
26 Kasım 2015 Perşembe günü Kahramanmaraş’ta yayın yapan günlük ve haftalık gazetelerden ofisimize gönderilen yayın organlarında şu konuları gündeme getirdiler.

BUGÜN GAZETESİ: "ÜNAL: “KÜLTÜR TURİZİMİNİN MODEL ŞEHRİ KAHRAMANMARAŞ OLACAK" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Kültür Ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Selçuklu Ve Osmanlı mirasını barındıran kültür turizminin önemli merkezlerinden Kahramanmaraş’ı pilot şehir yapmayı düşündüklerini dile getirdi.

MANŞET GAZETESİ : "KÜLTÜR’ÜMÜZ EMİN ELLERDE" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Yıllardır bakanlık özlemi çeken Kahramanmaraş, bakanına 64’üncü hükümette kavuştu. Kahramanmaraş’a gönül veren ve yıllardır hizmet eden Mahir Ünal’ın memleketinde büyük sevinç yaşanıyor. Kentteki sivil toplum kuruluşları ve dernek yöneticileri Ünal’ın Kahramanmaraş’a çok büyük hizmetlerinin olacağını söyledi.

YİNEHABER GAZETESİ: "KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞINI MAHİR ÜNAL DEVRALDI" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Yeni kabinesinin açıklanmasının ardından Kültür Ve Turizm Bakanlığında devir teslim töreni gerçekleşti.

KİMLİK GAZETESİ (HAFTALIK): "ARTIK İKİ BAKANIMIZ VAR" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 64. hükümeti onaylaması ve başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kamuoyu ile paylaşması ardından, kabinede yer alan iki isim, kenti sevince boğdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.