Kahramanmaraş’ta Gazetelerin Gündemi

Kahramanmaraş’ta Gazetelerin Gündemi
30 Kasım 2015 Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta yayın yapan günlük ve haftalık gazetelerden ofisimize gönderilen yayın organlarında şu konuları gündeme getirdiler.

BUGÜN GAZETESİ: " ŞEHİRLER ÖNCE KAFALARDA , GÖNÜLLERDE KALMALI" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, yaptığı açıklamalarda Türk Cumhuriyetinin Artık daha güçlü bir konuma gelmeleri ve Türk Devletleri arasındaki sınırlardan ziyade kafalardaki ve gönüllerdeki sınırların kaldırılması gerektiğini söyledi.

MANŞET GAZETESİ : "ŞEHİDİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Kahramanmaraş’ta dün şehit cenazesi vardı, öfke vardı, gözyaşı vardı, yas vardı. Diyarbakır’da silahlı saldırıda şehit düşen kahraman polis memuru Ahmet Çiftaslan, Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

YİNEHABER GAZETESİ: "KAHRAMANMARAŞ ŞEHİDİNİ BAĞRINA BASTI" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Diyarbakır’da dün teröristlerle girdikleri çatışmada hayatını kaybeden iki polis memurundan biri olan 41 yaşındaki Ahmet Çiftaslan memleketi Kahramanmaraş’ta toprağa verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.