Kahramanmaraş’ta Gazetelerin Gündemi

Kahramanmaraş’ta Gazetelerin Gündemi
02 Aralık 2015 Çarşamba günü Kahramanmaraş’ta yayın yapan günlük ve haftalık gazetelerden ofisimize gönderilen yayın organlarında şu konuları gündeme getirdiler.

BUGÜN GAZETESİ: " EHLİYETTE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Özel Sürücü Kursları Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ve Kahramanmaraş Uğurlu Sürücü Kursu Müdürü Ahmet Baykal  1 ocak 2016 tarihi ile yeni dönemin başlayacağını söyledi

MANŞET GAZETESİ : "KRİZDEN TEKSTİL SEKTÖRÜ ETKİLENİR Mİ" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Kahramanmaraş iş dünyası Rusya İle yaşanan gerginliği Manşet Gazetesi’ne değerlendirdi. İki ülkenin birbirine çok yakın olduğuna işaret eden sivil toplum kuruluşları, ciddi bir kriz olduğu takdirde kahramanmaraş’ta tekstil sektörünün etkileneceğini söyledi.

DİRİLİŞ HEBER GAZETESİ(HAFTALIK): "KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI KAHRAMANMARAŞ’TA" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Kültür Ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, 2’nci Kitap Ve Kültür Fuarının son gününde Kahramanmaraş’a gelerek KAFUM’da gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ünal, bölgenin bir süredir bir ateş çemberinin içerisinden geçtiğini kaydederek “hükümetimiz iş başında ve gerekli çalışmaları hızla yerine getiriyor” dedi.

KAHRAMANMARAŞ GAZETESİ(HAFTALIK): "MAHİR ÜNAL MEMLEKETİNE BAKAN OLARAK GELDİ" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Bir dizi ziyaret ve polis memuru Ahmet Çiftaslan'ın cenaze törenine katılmak üzere Kahramanmaraş'a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, cenaze törenin ardından Kahramanmaraş 2. Kitap Fuarı ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.