Kahramanmaraş’ta gıda kontrol görevlisi eğitimi verildi

Kahramanmaraş’ta gıda kontrol görevlisi eğitimi verildi
Kahramanmaraş İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Gıda Kontrol Görevlisi Eğitimi" Kahramanmaraş, Gaziantep, Osmaniye, Kilis, Adıyaman ve Niğde’den 62 teknik elemanın katılımıyla başladı.

Kahramanmaraş İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Gıda Kontrol Görevlisi Eğitimi" Kahramanmaraş, Gaziantep, Osmaniye, Kilis, Adıyaman ve Niğde’den 62 teknik elemanın  katılımıyla başladı.

Kahramanmaraş İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından; 24-28 Ekim 2016 tarihleri arasında 5996 sayılı "Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu'na göre, bakanlık adına resmi gıda kontrollerini yapmak üzere yeni yetkilerin verilmesi amacıyla "Kontrol Görevlisi Eğitimi" düzenlendi.

"Gıda Kontrol Görevlisi Eğitimi'nin açılış programına; Kahramanmaraş İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Emiralioğlu nun açılış konuşması ile başladı.

Gıda ve Yem  Şube Müdürü Cihan Eroğul Başkanlığında yürütülen eğitime "Kahramanmaraş, Gaziantep, Osmaniye, Kilis, Adıyaman ve Niğde illerinden gelen olan toplam 62 kontrol görevlisi adayı katıldı.

Bir hafta süren eğitim sonunda kursiyerlere, sertifikaları verilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.