KAHRAMANMARAŞ’TA İNŞAAT ALEV ALEV YANDI

KAHRAMANMARAŞ’TA İNŞAAT ALEV ALEV YANDI
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinin büyük bir inşaat yangınını yarım saatte söndürdüğü ifade edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinin büyük bir inşaat yangınını yarım saatte söndürdüğü ifade edildi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada: “23 Ağustos 2017’de, saat 11.45’te, Haydarbey Mahallesi Tekerek Yolundaki 8 katlı bir inşaatta yangın meydana geldi. 1. Katta başlayan ve inşaat alanındaki izolasyon maddelerinin tutuşmasıyla saniyeler içinde büyüyerek kilometrelerce uzaktan görülen yangında ikinci katta çalışan işçiler yoğun dumandan kaçmak için en üst kata sığındılar. Büyükşehir İtfaiyesi Binevler Grubu 3 dakika içinde müdahale ettiği ve diğer itfaiye gruplarının da eş zamanlı söndürme çalışmasına destek verdiği yangında 8 araç ve 25 personel görev yaptı.

Teras katta mahsur kalan 3 işçi için her ihtimale karşı atlama çadırının da hazır bulundurulduğu yangında korkulan olmadı ve itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çabası ile yangın söndürüldü.

Herhangi bir yaralanma veya zehirlenme olayının yaşanmadığı yangının, işçilerin kaynak makinası ile çalıştığı sırada çıkan kıvılcımların köpük diye tabir edilen izolasyon maddelerini tutuşması sonucu çıktığı tahmin ediliyor. Yangında 7 bin metre küp izolasyon malzemesi tamamen yandı” denilerek bilgi verildi.

yangin-(1).jpegyangin-(6).jpegyangin-(2).jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.