KAHRAMANMARAŞTA ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU

KAHRAMANMARAŞTA ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU
Elbistan Kaymakamlığı tarafından şehit yakınları ve gaziler için iftar yemeği verildi.

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, iftar programında yaptığı konuşmada, bu vatan ile ay yıldızlı Türk bayrağının, şehit ve gazilerin emaneti olduğunu söyledi.

Sahip olunan istiklal ve hürriyetin de bize şehit ve gazilerin mirası olduğuna ifade eden Akkoyun, "Bizlere vatanımızı, bayrağımızı, istikbalimizi ve hürriyetimizi emanet eden her anda bizi gözeten şehitlerimize milletçe şükran borçluyuz. Milletimiz şehitlerine ve gazilerine daima sahip çıkmış ve saygı göstermiştir. Bizler kamu görevlileri olarak şehitlerimizin emanetlerine ve gazilerimize devletimizin imkanlarını seferber ederek sahip çıkmanın gayreti içerisinde olduk ve olmaya da devam ediyoruz." dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Elbistan Temsilcisi İlyas Kebeli de Kaymakam Tuncay Akkoyun ve davetlilere teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Genel Merkez Denetleme Kurul Başkanı Taki Tapancı da Kaymakam Tuncay Akkoyun'a bayrak hediye etti.

Şehit yakınları ve gazilerin yanı sıra kent protokolü ile askeri yetkililer ve çok sayıda davetlinin katıldığı programda, Kur'an-ı Kerim okunup, şehitler için dua edildi.

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.