Kahramanmaraş’ta trafik kazası

Kahramanmaraş’ta trafik kazası
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde hafif ticari araç, karşı şeride geçip bir otomobile çarparak devrildi.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde hafif ticari araç, karşı şeride geçip bir otomobile çarparak devrildi. Kazada 1'i çocuk 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Elbistan-Nurhak karayolunun Şeker Fabrikası girişinde meydana geldi. Nurhak istikametinden Elbistan yönünde ilerleyen Mehmet Sarıdaş (35) idaresindeki 27 P 8027 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çıkıp elektrik direğini devirdikten sonra karşı şeride geçti. Şehir merkezinden Nurhak istikametine giden Cuma Yücel (37) idaresindeki 46 LK 723 plakalı otomobile çarpan hafif ticari araç, takla attıktan sonra durabildi. Her iki aracın da hurdaya döndüğü kazanın ardından tam bir can pazarı yaşandı. Sürücüler Yücel ve Sarıdaş ile 5 yaşındaki Destina Sarıdaş ve 62 yaşındaki Hanım Sarıdaş ağır yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerindeki diğer araç sürücüleri ve vatandaşlar tarafından yapıldı. Sürücü koltuğunda sıkışan Cuma Yücel, itfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımıyla çıkarıldı. Babasının kullandığı araçta yaralanan 5 yaşındaki Destina'nın feryadı ise yürekleri dağladı. Babasının kucağında ambulans bekleyen minik Destina, "Baba sen ölme, ben ölmeyeceğim baba sen de ölme diye" ağladı. Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansları ile Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle Elbistan-Nurhak karayolunun Nurhak istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla bulundukları yerden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kahramanmaraş’ta trafik kazası

Kahramanmaraş’ta trafik kazası

Kahramanmaraş’ta trafik kazası

Kahramanmaraş’ta trafik kazası

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.