Kahramanmaraş'ta Trafik Kazası; 2 Ölü, 9 Yaralı

Kahramanmaraşta Trafik Kazası; 2 Ölü, 9 Yaralı
Kahramanmaraş'ta iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 2’si ağır 9 kişi de yaralandı.

 Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saat 07.00 sıralarında Göksun-Elbistan karayolunun 21. kilometresi Karaömer Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Elbistan istikametine seyreden Zübeyir Diri idaresindeki 46 AS 835 plakalı otomobil ile Gıyan Ceran’ın kullandığı 06 YZP 51 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Otomobiller, çarpmanın etkisi ile yolun her iki tarafındaki tarlaya savrularak durabildi. Otomobillerin hurdaya döndüğü kazada can pazarı yaşandı. Tarlaya uçup takla atan 46 AS 835 plakalı otomobilin sürücüsü Zübeyir Diri olay yerinde, ağır yaralanan akrabası Mahmut Diri ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada Haydar Diri, Abdullah Diri, H. Ahmet Diri ile diğer araçta bulunan sürücü Gıyan Ceran, Ezgi Ceran, Ayşe Ceran, Hacer Ceran ve Hatice Ceran yaralandı. Yaralılar, Göksun, Elbistan ve Afşin Devlet Hastanelerine kaldırılırken, durumu ağır olanlar Kahramanmaraş’a sevk edildi.

  Ceran ailesinin iki ayrı araçla Elbistan’dan Mersin’e yolculuk yaptıkları, Diri ailesinin ise Elbistan’a bağlı Büyükyapalak Mahallesi nüfusuna kayıtlı oldukları ve memleketlerine geldikleri öğrenildi. Yaralıların tedavisine devam edilirken, kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.


1-727.jpg

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.