KALIÇ MEDYA KURUMSAL ÇALIŞMALARDA ÇIĞIR AÇACAK

KALIÇ MEDYA KURUMSAL ÇALIŞMALARDA ÇIĞIR AÇACAK
Kahramanmaraş’ta yıllardır fotoğraf sanatçısı olarak, adından sıkça söz ettiren, alanında başarılı işler çıkaran Erkan Kalıç, Ülke genelinde firmaların kurumsal çalışmalarına bir sanat edası ile imza atacak.

Kahramanmaraş’ta yıllardır fotoğraf sanatçısı olarak, adından sıkça söz ettiren, alanında başarılı işler çıkaran Erkan Kalıç, Ülke genelinde firmaların kurumsal çalışmalarına bir sanat edası ile imza atacak.

Kahramanmaraş’ta 10 Yıldır yapmış olduğu çalışmalarını kurumsal bir zemine taşımak adına şirketleşme yoluna giden Kalıç Medya Şirket Yetkilisi Erkan Kalıç yapmış olduğu açıklamada şunları dile getirdi. “Bir sanatçı olarak firmaların kurumsal çalışmalarını profesyonel grafik, web desing, photographer, videographer, firma tanıtım video çekimlerini alanında kendini kanıtlamış uzman kadromuzla hizmet vermeye başladık” dedi.

Kalıç Medya, hizmet sektörünün önemli olduğu bir dönemde, kurumsal firmalara ve bireysel müşterilerine farklı dallarda hizmet vermektedir. Sosyal Medya danışmanlığı, kurumsal kimlik çözümleri, web tasarım, ticari ürün çekimleri, düğün ve nişan fotoğrafçılığı, firma tanıtım filmleri, reklam filmleri ve düğün hikayesi videosu gibi hizmetler vermektedir.

Kalıç Sanat hayatının nasıl geliştiği hakkında bilgi verirken şunları dile getirdi: “Fotoğrafla ilk tanışmam çocukluğuma dayanmaktadır.

Bir televizyon dizisinde gördüğüm savaş muhabiri olan bir gencin yaşamını kendi yaşantım içerisinde büyüterek yeni hedefler belirledim. “2005 yılında elime geçen eski bir dslr makina ile bir şeyler üretmeye çalıştım. Ve 2007 yılında üretim yapabileceğim hayalimdeki makinelerden birini alarak fotoğrafçılığa devam ettim.

Bu süreçte fotoğraf makinası ile yatıp kalktım ve bir an olsun yanımdan ayırmayarak fotoğrafla olan bağımı güçlendim. Fotoğrafa olan aşkım sebebiyle eğitimle yetinmeyip gecemi gündüzümü fotoğrafa ayırdım. Başlangıçta bütün fotoğraf dalları ile ilgilendim. Özellikle doğa, makro ve portre üzerine binlerce fotoğraf çektim ve arşivimde hala ilk günkü heyecanımla fotoğraflarımı saklıyorum. Ortalama 450 bin adet fotoğraf arşivine sahip olduğunu aktaran Kalıç, arşiv ve yedekleme konusunda oldukça hassas olduğunu belirtti.

Kahramanmaraş’ta dış mekan düğün fotoğrafçılığı konusunda ilk başlayanlardan birisi olan Kalıç, şu ana kadar 250'nin üzerinde dış mekan düğün ve nişan çekimi yaptığını; “Önümüzdeki 5 yıl içerisinde  ise, “Baskıda değil video ve fotoğrafta ilerlemek istediklerini aktaran, Kalıç. İlerleyen dönemlerde yerel televizyon üzerinde de çalışmalarımız var. Bu alanda bölgemizde bulunan yerel televizyonlarla kurumsal alanda vereceğimiz hizmetler bu yolda başarılı olmamız için ciddi anlamda referansımız olacaktır” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.