Kalite yönetimi eğitimine katılıp sertifikalarını aldılar

Kalite yönetimi eğitimine katılıp sertifikalarını aldılar
Dulkadiroğlu Kaymakamlığı ve Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından yürütülen ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından desteklenen ‘Dulkadiroğlu Kaymakamlığı Kalite Yönetim Sistemi, Kurum Kültürü ve Kurumsal Kapasite Artış’ projesinin eğitimine kat

Dulkadiroğlu Kaymakamlığı ve Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından yürütülen ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından desteklenen ‘Dulkadiroğlu Kaymakamlığı Kalite Yönetim Sistemi, Kurum Kültürü ve Kurumsal Kapasite Artış’ projesinin eğitimine katılarak sertifika sahibi oldular.

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü M. Sait Kırmacı toplantı salonunda 5 gün boyunca devam eden eğitim görevlisi, Yönetim Uzmanı ve Baş Denetçi Esen Egemen tarafından verilen eğitime 30 kişi katıldı ve seminer sonunda sertifika töreni düzenlendi.

img_0261-copy.jpg

Törenin açılış konuşmasını yapan Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz şu ifadelere yer verdi:

 “Hocamızı, eğitimizin ilk günü 45 dakika dinleyebildim, bende olumlu izler bıraktı, çok beğendim. Daha sora ki günlerde de gelmeyi istedim. 2 kez teşebbüs etmeme rağmen işlerimin yoğunluğu nedeniyle katılamadım. Vizyon ve ufku açma konusunda önemli mesafeler kazandırıldığına inanıyorum. Her eğitim mutlaka bir şeyler kazandırır ve kafalar da soru işareti açar ve pozitif değerler katar. Burada da böyle olmuştur.

Biraz sonra sertifikaları vereceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah meslek hayatınızda da bu eğitimi kullanarak faydasını görürüsünüz. İl Millî Eğitim Müdürlüğümüze de tekrar teşekkür ediyorum güzel bir ev sahipliği yaptılar.

İnşallah yeni kaymakamlık binamıza kavuşarak bu öğrendiğimiz projeleri uygularız ve kurum kültürünü de burada geliştiririz. Kaymakamlık binamız olduğu takdirde tüm birimlerimizi buraya toplayarak kurum kültürümüz daha görünür hale getiririz, bununla ilgili proje çalışmamız devam ediyor, inşallah yılbaşından sonra gelişmeler olur, buna da kısa sürede kavuşuruz ve Dulkadiroğlu ilçesi vatandaşlarına en iyi hizmeti veririz diye düşünüyorum ben katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

img_0345-copy.jpg

Yönetim Uzmanı ve Baş Denetçi Esen Egemen ise konuşmalarında şunları söyledi:

“Arkadaşlar 5 günün içerisinde zorlu ama bir o kadar anlamlı ama benim için eğlenceli olan bir süreci tamamladık. Umarım sizler içinde böyledir ve faydalı olmuşumdur. Bize bu ortamı ve bu projelerin önünü açtığı için Dulkadiroğlu Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum. 5 gün boyunca yanımda olan proje koordinatörümüze hasan beye, fatih Beye, Mustafa beye teşekkür ediyorum.  Son olarak 5 gün boyunca olan katılımcılara teşekkür ediyorum, herkese kaliteli günler diliyorum.”

Bu konuşmalardan sonra sertifika törenine geçildi. Kursiyerlerin sertifikaları Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, Dulkadiroğlu Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mekser Akgün ve Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü H.İbrahim Çolakkadı tarafından verildi.

img_0355-copy.jpgimg_0315.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.