Kamacı: Hedef Ülke Türkiye

Kamacı: Hedef Ülke Türkiye
Tarih araştırmacısı yazarımız Koray Kamacı son dönemde yazdığı köşe yazılarında Vatikan’ın rolüne değinerek özellikle Türkiye’yi uyarıyordu.

Tarih araştırmacısı yazarımız Koray Kamacı son dönemde yazdığı köşe yazılarında Vatikan’ın rolüne değinerek özellikle Türkiye’yi uyarıyordu.

Dünya’da yeniden oluşturulmak istenilen siyasi sistem ve ekonomisi üzerine yazdığı önemli yazılarıyla sürekli gündemde olan Tarih araştırmacısı yazarımız Koray Kamacı AB ülke liderlerinin Vatikan’da toplanmasının şaşılacak bir şey olmadığını sosyal medya hesabından paylaşarak şunları yazdı.

“Yeni değil ki bu günaydın! Ne zamandır bahsediyoruz ve söylüyoruz. Bu Papa proje Papa...

Papa 16. Benedikt'in istifa etmesi tesadüf değildir. O zaman için Tarihte hiç bir Papa görevi bırakmazken yani istifa etmezken, niye Papa 16. Benedikt bir anda istifa etmişti. Hatta o zaman için istifa ederken de şöyle bir söz söylemişti: '' İstifa etmemi bana Tanrı söyledi'' demişti... Halbuki onun istifasında yatan neden 21. y.y ve Papalığın 3. bin yılı olan zamanda 21. y.y Haçlı Seferlerinin başlaması idi. Proje Papa I. Francis görevi bırakan 16. Benedikt yerine Papa seçilmişti. Vatikan'ın bu hamlesi ve seçimi Dünyayı ilgilendiren bir neticedir. Sonuçta I. Francis göreve gelir gelmez yıllardır kavgalı olan Katolik ve Ortadoksları tekrardan birleştirmiştir. O dönemdeki Papa I. Francis'in Sözde Soykırım açıklamaları da bu birlikteliğin nikahı olmuştur... Evet sevgili dostlar gerek köşe yazılarımda zaman zamanda buradan yaptığım paylaşımlarda bu konuya özellikle dikkat çektim. Gelinen nokta gayet açık ve net!

Ama her ne olursa olsun 3. Bin yıl Vatikan'ın Kutsal Haçı değil, İslam’ın Hilali ve Türk'ün Yıldızının parlama zamanı olacaktır.”

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.