Kamer Öncel’den Başkan Üzülmez’e Teşekkür Ziyareti

Kamer Öncel’den Başkan Üzülmez’e Teşekkür Ziyareti
Kartepe Kamer Öncel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci, yönetici ve öğrencileri, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

- Kartepe Kamer Öncel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci, yönetici ve öğrencileri, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Kamer Öncel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hülya Yelok Yaşa ve yönetimi, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Kartepe Belediyesi’nin Anadolu kültür gezileri ile Edirne gezisine öğrenci, öğretmen ve veli birlikteliği ile katıldıklarını ve çok memnun kaldıklarını ifade eden heyet, Başkan Üzülmez'e teşekkür etti. Edirne esnafının selamlarını başkana ileten Okul Müdürü Yaşa, beraberinde Türk Bayrağı motifleriyle süslenmiş badem ezmesini takdim etti. Başkan Üzülmez, bu sürpriz ziyaretten son derece memnun olduğunu ifade ederken, okul idareci ve yöneticileri ile öğrencilere başarılar diledi.

Okul ziyaretleri kapsamında kendisinin de en kısa sürede Kamer Öncel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret edeceğini belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, öğrencilere hitaben, “Kocaeli’nin en güzel sağlık meslek lisesinde okuyorsunuz. Geleceğimizin teminatı olan sizler, sahip olduğunuz değerler ışığında derslerinize daha çok çalışarak hayata en iyi şekilde hazırlanacağınıza inancım tamdır” dedi.

Okul Müdürü Hülya Yelok Yaşa ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Yılmaz’dan okulları hakkında bilgileri alan ve belediyeden isteklerini de dinleyen Başkan Üzülmez, belediye olarak imkanlar ölçüsünde eğitime ve eğitim kurumlarına destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.