Kamif Fuarı kapılarını açıyor

Kamif Fuarı kapılarını açıyor
Türkiye İş Kurumu tarafından işçi ile işvereni bir araya getiren Kamif Kahramanmaraş fuarı açılıyor.

30 Mart 2017 Perşembe günü saat 10’da kapılarını açacak olan ve iki gün süre ile işçi ile işvereni buluşturacak olan İnsan Kaynakları ve istihdam fuarı için fuar öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen İş Kurumu müdürü Ali Yüce; fuarın işçi ve işveren ilişkileri açısından da büyük önem taşıdığını söyledi.

Yüce yaptığı açıklamada; “ Düzenlenecek olan İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı ile Kahramanmaraş’taki işgücünü arz edenler ve iş gücünü talep edenleri; kamu kurum ve kuruluşlarını, yerel yönetimleri, üniversiteleri, mesleki eğitim kuruluşlarını, sanayici ve işletmecileri, diğer istihdam-insan kaynakları kuruluşlarını işbirliği içinde buluşturmak istiyoruz.

Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz fuar da amacımızı şu şekilde ifade edebiliriz. Firma açısından, potansiyel iş gücü ile doğrudan iletişim kurmak. İş görüşmesi yapmak. Firma insan kaynakları politikaları hakkında bireyleri bilgilendirme hedeflenmektedir. İlk fuarımız ile ilgili çok olumlu geri dönüşler aldık. Bu yıl fuarımızda daha fazla firma vardır. Bu yılda aynı başarıyı yakalayacağımızı düşünüyor, katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantı karşılıklı soru cevap şeklinde son buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.