Kamu Hastaneler Birliğinden Üniversiteye Ziyaret

Kamu Hastaneler Birliğinden Üniversiteye Ziyaret
Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği yeni yönetimi tarafından Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü ziyaret edildi.

- Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği yeni yönetimi tarafından Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü ziyaret edildi.

Ziyarette; Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz ve beraberindeki heyette bulunan, Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Eski Genel Sekreteri ve İdari Hizmetler Başkanı Dr. Hüseyin Şen, Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Yrd. Doç. Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanı İbrahim Halil Kaya, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Doğan, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Osman Aydın katıldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ve Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ali Aydın ve Yrd. Doç. Dr. Öznur Uludağ’ın da hazır bulunduğu ziyarette Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz’e ve çalışma arkadaşlarına yeni görevlerinde başarılar diledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.