Kamu Şefleri Derneği Genel Kurulu Yapıldı

Kamu Şefleri Derneği Genel Kurulu Yapıldı
Kamu kurumlarında çalışan şeflerin üye olduğu Türkiye Kamu Şefleri Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. Genel Başkanlığa Emir Kazak seçildi.

Kamu kurumlarında çalışan şeflerin üye olduğu derneğin Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. Genel Başkanlığa Emir Kazak seçildi.

Türkiye Kamu Şefleri Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurulu 17-19 Ekim 2014 tarihlerinde Alanya Happy Elegant Otelde yapıldı.

Genel Başkan Emir Kazak yaptığı açılış konuşmasında derneğin kurulduğu günden bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Amaçlarının hiçbir siyasi ve ideolojik konuyu kapsamadığını, sadece kamuda görev yapan meslektaşlarının özlük haklarının iyileştirilmesi ve görev tanımlarının belirlenmesi olduğunu beyan ederek, Yönetim Kurulu olarak Şef’lerimizin haklarını almaları için çalışmalarının azimle devam ettiğini söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yıldırım ise derneğin kurulduğu günden bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkında slayt gösterisi ile sunum yaparak Şef’leri bilgilendirdi.

Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir ise yaptığı konuşmada Şef’lerimiz özlük hakları yönünden yıllarca mağdur edilmiştir, görev tanımları bile belli değildir diyerek bu haklarımızı alana kadar onurlu ve haklı mücadelemiz devam edecektir. Bu nedenle bütün illerimizde şef arkadaşlarımızın üye kayıtları yaparak çoğalmaları gerektiğini belirterek bu konuda il başkanlarımıza çok önemli görevler düştüğünü belirtti.

Kamu Şefleri Derneği Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Özsöğütise konuşmasında: Tüm illerimizden gelen şef arkadaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulda şeflerimiz birbiri ile tanışmış ve kaynaşmış oldu diyerek  ilimizdeki yürütülen üyelik çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Genel kurulun sonunda Genel Başkan Emir Kazak yeni seçilen yönetim kurulu adına bir teşekkür konuşması yaparak genel kurula katılan şeflerimize teşekkür ederim diyerek yeni yönetim kurulu olarak mücadelemize devam edeceğiz, dedi. Genel kuruldan daha da güçlenerek çıktık dedi, ve karşılıklı istişarelerden sonra genel kurul sona erdi.

kamu.jpg

kamu-sef.jpg

kamu-sefleri1.jpg

kum-sefi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.