Kamyon tarlaya devrildi: 2 yaralı

Kamyon tarlaya devrildi: 2 yaralı
Elbistan'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, yol kenarındaki çöp konteynırına çarptıktan sonra tarlaya devrildi.

Elbistan'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, yol kenarındaki çöp konteynırına çarptıktan sonra tarlaya devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saatlerinde Göksun-Elbistan karayolunun Karaelbistan Mahallesi kesiminde yaşandı. Göksun istikametinden Elbistan'a temizlik ve gıda malzemesi taşıyan 46 FU 233 plakalı kamyon sürücüsü, 46 yaşındaki S.Ö.'nün bir anlık dikkatsizliği sonucunda kontrolden çıktı. Sürücünün gıda ve temizlik malzemesi dolu aracın idaresini alma çabası yeterli olmayınca kamyon önce yol kenarındaki çöp konteynırına çarptı. Çarptığı çöp konteynırı ile birlikte metrelerce sürüklenen kamyon, yol kenarındaki tarlaya devrilerek durabildi. Kazada sürücü S.A. ile 21 yaşındaki M.A. yaralandı. Yaralılar, çevreden yetişenlerin yardımıyla ters dönen kamyondan çıkarılarak kaza mahalline gelen 112 Acil Servis ekiplerince Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavileri burada devam eden her iki yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Kamyon tarlaya devrildi: 2 yaralı

Kamyon tarlaya devrildi: 2 yaralı

Kamyon tarlaya devrildi: 2 yaralı

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.