Kanal Projesi’nin İlk Etabı, Yüzde 90 Tamamlandı

Kanal Projesi’nin İlk Etabı, Yüzde 90 Tamamlandı
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Mayıs ayı itibariyle yapım işine başladığımız Bostanbaşı Kanal Projesi’nde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor, ilk etap yüzde 90 oranında tamamlandı”...

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Mayıs ayı itibariyle yapım işine başladığımız Bostanbaşı Kanal Projesi’nde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor, ilk etap yüzde 90 oranında tamamlandı” dedi.

Bostanbaşı Kanal Projesi’nin bölgeyi cazibe merkezine dönüştüreceğini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Polat, “Merkezdeki nüfus yoğunluğunu rahatlatacak ve bölgeye nefes aldıracak projelere büyük önem veriyoruz. Malatya’ya önemli katkılar sağlayacak yeni yaşam alanları oluşturacak projeler önceliğimiz” diye konuştu.

Polat, “Mayıs ayı itibariyle yapım işine başladığımız Bostanbaşı Kanal Projesi’nde çalışmalarımız tüm hızıyla sürmektedir. 4,3 km uzunluğundaki proje üç etapta tamamlanacak olan kanal projesinde bin 351 m2 ilk etap çalışmamızın yüzde 90’lık kısmı tamamlandı. Şu anda kavşakların geçiş noktalarında ekiplerimizin çalışmaları devam ediyor. Sulama mevsiminde olduğumuz için sulama birliği o bölgenin suyunu kesme imkanına sahip değil, suyun kesilmesi ile vatandaşın mağdur olmasını istemiyoruz. Bu nedenle çevre yoluyla bağlantı işini eylül ayına bırakmak durumunda kaldık” ifadelerine yer verdi.

Başkan Hacı Uğur Polat, “Malatya Büyükşehir Belediyemiz Kanal Projesi’nin çevresindeki yol-kaldırım yapım işlerini gerçekleştirecek, bizim ekiplerimiz de projenin diğer detaylarını tamamladıktan sonra asıl güzellik o zaman ortaya çıkacak. Kanal Projesi ve yolların bütünleşmesinden sonra bu caddemiz ayrı bir güzelliğe kavuşacak” şeklinde konuştu.

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI HACI UĞUR POLAT, KANAL ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.