Kanallara Atılan Pisliklere Tepki

Kanallara Atılan Pisliklere Tepki
Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki üzüm bağlarının içinden geçen sulama kanallarının çevresine ve içine atılan moloz ve çöpler üreticilerin tepkisini çekiyor. Çevreye atılan çöpler hem görüntü kirliliğine...

Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki üzüm bağlarının içinden geçen sulama kanallarının çevresine ve içine atılan moloz ve çöpler üreticilerin tepkisini çekiyor. Çevreye atılan çöpler hem görüntü kirliliğine hem de çevre katliamına neden olurken, üreticiler bu sorunun giderilmesi için yetkililerin ve vatandaşların daha duyarlı olmalarını istediler.

Sarıgöl yakınlarından geçmekte olan kanalın çevresindeki üzüm bağlarının sahipleri, kanala çöp atılmasının önlenmesini istediler. Üzüm üreticileri, "Kanalın içlerine vatandaşlar, evlerindeki molozları, çöpleri, aklınıza ne geliyorsa atarak kayıplara karışıyor. Burada oluşan görüntü kirliği bir yana üzüm bağları var. Kimiler attıkları çöplere ateşe vererek kaçıyorlar. Burada çıkan yangın zaman zaman bağlarımızı da etkiliyor. Bu nedenle, Çiftçi Malları Koruma Derneğinin bu tip olayları daha sıkı takip etmesini istiyoruz. İyi tarım uygulaması yapmaya çalışan bağcılarımız çevreye atılan çöpler nedeniyle sıkıntı yaşamakta." dediler.

SARIGÖL’DE KANALLARA PİSLİK ATILMAMASI İSTENİYOR.(VEHBİ SARIHAN/MANİSA-İHA)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.