Kandil’e Sert Cevap

Kandil’e Sert Cevap
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Kandil’den gelen açıklamalara tepki göstererek, “Sen Nisan, Mayıs’ta kongreyi toplayacaktın, ne engel oldu” diye sordu.Akdoğan, Malatya’da Kitap Fuarı’nın açılışı s...

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Kandil’den gelen açıklamalara tepki göstererek, “Sen Nisan, Mayıs’ta kongreyi toplayacaktın, ne engel oldu” diye sordu.

Akdoğan, Malatya’da Kitap Fuarı’nın açılışı sonrası üniversite öğrencileriyle söyleşisi sırasında, KCK’nın Türkiye’ye karşı silahlı mücadeleyi bırakmayı hedefleyen kongreyi toplamayı gündemlerinden çıkardıkları açıklamasını değerlendirdi. Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, “Bugün yine Kandil’den bir tanesi daha konuşmuş. Diyor ki ’Biz silah bırakmak için Nisan-Mayıs gibi kongre toplayacaktık, ancak hükümet gereken adımları atmıyor, anayasayı da değiştiremedi, bu nedenle toplamıyoruz kongreyi.’ Sen Nisan, Mayıs ayında kongreyi toplayacaktın, bu arada nasıl anayasa değişecek? Meclis kapalı ya, yani böyle bir kandırmaca var mı? Yani sen toplayacaktın da ne engel oldu" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.