Kanlı Dere’de Islah Çalışmaları Devam Ediyor

Kanlı Dere’de Islah Çalışmaları Devam Ediyor
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, taşkınlara sebep olan Kanlı Dere’de, DSİ tarafından başlatılan ıslah çalışmalarını yerinde inceledi.

- Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, taşkınlara sebep olan Kanlı Dere’de, DSİ tarafından başlatılan ıslah çalışmalarını yerinde inceledi.

Şehrin içinden geçip Edremit Çayı’na kadar uzanan Kanlı Dere’de Devlet Su İşleri (DSİ) Müdürlüğü tarafından başlatılan ıslah çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda yağmurlu havalarda taşan derede Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından eylül ayında başlatılan çalışmalarla Kanlı Dere ve bu dereye bağlantılı olan Ağlı Dere’nin her iki tarafına 7 kilometrelik beton duvarlar yapılacak. Ayrıca dere yatağının zemini de betonla kaplanacak.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, çalışmaları yerinde inceleyerek müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı. Saka, “Önceki yıllarda büyük sıkıntılar yaşanan Kanlı Dere’de DSİ Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaları memnuniyetle takip ediyoruz. Projeye belediye olarak gerek duyulan noktalarda destek oluyoruz. DSİ başta olmak üzere ilçemizin yararına olan her türlü hizmetin getirilmesine katkı veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Çalışmaların 7 ay içinde bitmesi planlanıyor.

KANLI DERE’DE ISLAH ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.