Kapaklı’da Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Kapaklı’da Yol Çalışmaları Devam Ediyor
Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve diğer mahallelerde stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.Çalışmalarla ilgili bilgi veren belediye yetkilileri, "Kapak...

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve diğer mahallelerde stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren belediye yetkilileri, "Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım işlerine dair yaptığı planlamaya göre kent merkezindeki çalışmalarını ulaşım, yol şartları, nüfus ve trafik yoğunluğu seçeneklerini göz önüne alarak, öncelikleri belirliyor. Belirlenen mahallelerde tamamlanan çalışmalar ardından aralıksız olarak bir başka mahalle ile devam ediyor" dedi.

Karlı Mahallesi’nde gerçekleştirilen stabilize yol yapım çalışmalarının tamamlanması ile birlikte mahalle halkının uzun yıllar mücadele verdikleri çamur sorunundan kurtulmuş olacağını dile getiren yetkililer, "İlçemizde olumsuz hava şartları ile karşı karşıya kalabileceği yeni bir döneme girmeden önce tüm mahalle genelinde ilerlemiş olan çalışmalar önümüzdeki kış için rahat bir ortamı sağlamak adına yaz ayları boyunca da devam edecek" ifadelerini kaydetti.

YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.