Kapan’dan Vali Kamçı’ya Ziyaret

Kapan’dan Vali Kamçı’ya Ziyaret
Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan, Malatya Valisi Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti.4.Malatya Anadolu Kitap Fuarı’na katılmak üzere Malatya’ya gelen Türkiye Gazetesi Genel Yay...

Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan, Malatya Valisi Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti.

4.Malatya Anadolu Kitap Fuarı’na katılmak üzere Malatya’ya gelen Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan, Bölge Müdürü Celal Koyuncu ile birlikte Vali Süleyman Kamçı’yı ziyaret etti. Vali Kamçı, kitap fuarının Malatya’yı oldukça hareketlendirdiğini belirterek “Bu anlamda basın mensuplarına da teşekkür ediyorum. Basının ilgisi oldukça fazla. İsmail Beye de teşekkür ediyoruz, şeref verdiler” dedi.

Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan ise, geleneksel hale gelen Malatya Kitap fuarının kent ve bölge için önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Kapan, “Türkiye’de genel olarak kitapla ilgili çok iyi noktalarda olduğumuz söylenemez ama Malataya yavaş yavaş bu tür eksileri artıya çeviren bir gelişme içerisinde. Biz de memnuniyetle katılmaya izlemeye katkı vermeye çalışıyoruz” dedi.

Kapan ayrıca hafta sonu yapılacak konferansa Vali Kamçı’yı davet etti.

4.Malatya Anadolu Kitap Fuarı kapsamında 9 Mayıs Cumartesi günü akşam 18.30’da Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan konferansa konuşmacı olarak Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan katılacak. Konferansın bir diğer konuşmacısı ise eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı.

KAPAN’DAN VALİ KAMÇI’YA ZİYARET

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.