KAPIKULE’DE 20 KİLOMETRE TIR KUYRUĞU

KAPIKULE’DE 20 KİLOMETRE TIR KUYRUĞU
Komşu ülke Bulgaristan'ın Kapitan Andrevo Sınır Kapısı'nda, personel yetersizliği nedeniyle alımların durma noktasına gelmesiyle Kapıkule'de 20 kilometre...

Komşu ülke Bulgaristan'ın Kapitan Andrevo Sınır Kapısı'nda, personel yetersizliği nedeniyle alımların durma noktasına gelmesiyle Kapıkule'de 20 kilometre tır kuyruğu oluştu.

Avrupa'nın en büyük kara sınır kapısı olan Kapıkule'de, komşu ülke Bulgaristan'ın Kapitan Andrevo Sınır Kapısı'nda sınırlı sayıda gümrük personeli nedeniyle alımlar neredeyse durma noktasına geldi. Türk gümrük yetkililerinden edinilen bilgilere göre, bayram tatili dolayısıyla hem küçük araçların hem de büyük araçların yoğunluk oluşturduğu belirtildi. Kapıkule'de, yolcu ve tır peronlarında yeterli sayıda personelin bulunduğu belirtilirken, Bulgar yetkililerin tır peronlarındaki personelleri yolcu tarafındaki yoğunluk nedeniyle yolcu peronlarına çekmesinden dolayı Kapıkule yolu üzerinde 20 kilometrelik tır kuyruğunun oluştuğunu kaydetti.

"BİZE BAYRAM SEYRAN YOK"

Arife günü yollarda olduklarını ve bayramı yollarda ve kuyruklarda geçireceklerini dile getiren tır sürücüleri, "Bizim işte bayram seyran yok. Cumartesi-pazar yok. Genelde bayramları hep yollarda oluyoruz. Bugün de şansımıza hava sıcak. Kuyruk uzun. Bilmiyoruz bir sıkıntı var herhalde, sıra hiç yürümüyor. Normalde şu an gümrüğün içinde olmamız gerekiyordu" dedi.

KAPIKULE’DE 20 KİLOMETRE TIR KUYRUĞU

KAPIKULE’DE 20 KİLOMETRE TIR KUYRUĞU

KAPIKULE’DE 20 KİLOMETRE TIR KUYRUĞU

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.