Kapkaççı Çantayı İç Çamaşırına Sakladı

Kapkaççı Çantayı İç Çamaşırına Sakladı
Adana’da kiraladıkları otomobille bir kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çalan 3 kişi, güven timleri tarafından 5 dakika sonra yakalandı. Çalınan çanta, zanlılardan birinin iç çamaşırında çıktı.

- Adana’da kiraladıkları otomobille bir kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çalan 3 kişi, güven timleri tarafından 5 dakika sonra yakalandı. Çalınan çanta, zanlılardan birinin iç çamaşırında çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. 3 kişi kiraladıkları otomobille bir yakınını ziyarete giden Nihal Özbilen’i (57) bir süre takip etti. Ardından yaşlı kadının yanına otomobille yaklaşan şahıslardan biri arka pencereden sarkarak Özbilen’in elindeki çantayı aldı. Özbilen büyük şok yaşarken, şüpheliler otomobille hızla kaçtı.

Yaşananları gören bir vatandaş polisi arayıp plakayı bildirdi. Güven ve yunus timleri otomobilin geçeceği güzergahlarda önlem aldı. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan zanlılar kaçmaya çalıştı ancak kısa sürede yakalandı. Polisler tarafından etkisiz hale getirilen 3 zanlı, Bağlar Polis Merkezi’ne götürüldü. Polis merkezinde üst araması yapılan zanlılardan Mehmet M.'nin (30) iç çamaşırından Nihal Özbilen’in el çantası çıktı. Mehmet M. ile birlikte Ali Sait K. (30) ve Sabri S. (25), Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine götürüldü.

Olayı şokunu yaşayan Özbilen'in, “Ne olduğunu anlamadım. Bir kişi otomobilden sarkıp çantamı aldı” dediği öğrenildi.

KAPKAÇÇI ÇANTAYI İÇ ÇAMAŞIRINA SAKLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.