Kapkıner: "Malatyaspor’u Tesislerden Uzaklaştırmak İsteniyor"

Kapkıner: Malatyaspor’u Tesislerden Uzaklaştırmak İsteniyor
Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin Yeşiltepe'de bulunan tesislerden çıkmaları için tebligat gönderdiğini söyledi.

- Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin Yeşiltepe'de bulunan tesislerden çıkmaları için tebligat gönderdiğini söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olan Yeşiltepe'deki tesiste kalan Malatyaspor'un tesislerden çıkarılmak istenildiği iddia edildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, "Belediyeden bir tebligat var. Tesislerden çıkarılıyoruz. Tebligatı alıp hukuki süreci başlatacağız. Tesisimizi boşaltmayı düşünmüyoruz. Hatta 44 Malatyaspor ile ortak kullanma kararı almıştık. O da bizim kardeş bir takımımız. Bir yıllık beraber kullanma kararı Belediye’yi harekete geçirdi. Malatyaspor’u o tesislerden uzaklaştırmak isteniyor" dedi.

Kapkıner, Malatyaspor'un asla kapanmayacağını ifade ederek, "Bizi tesislerden çıkarırlarsa bile farklı bir yerde tesisimizi açacağız. Malatyaspor kesinlikle kapanmayacak. Çocuklarımızla topumuzu oynarız" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.