Kar Odunpazarı Evlerini De Vurdu

Kar Odunpazarı Evlerini De Vurdu
Eskişehir'in turistik Odunpazarı bölgesinde tarihi evlerden bazıları, yoğun geçen kış mevsimi ve kar yağışlarından olumsuz etkilenirken, kullanılmayan ve yıkılmaya yüz tutan bazı binaların çevre için tehlike oluşturduğu belirtiliyor.

- Eskişehir'in turistik Odunpazarı bölgesinde tarihi evlerden bazıları, yoğun geçen kış mevsimi ve kar yağışlarından olumsuz etkilenirken, kullanılmayan ve yıkılmaya yüz tutan bazı binaların çevre için tehlike oluşturduğu belirtiliyor.

Kar yağışının etkili olduğu Eskişehir’de, şehrin önemli turistlik bölgelerinden birisi olan Odunpazarı Evleri mevkisinde bulunan bazı binalar zarar gördü. Birkaç binaların yerle bir olduğu bölgede, çoğu ev de ayakta durmaya çalışıyor. Tarihi evler, görüntü açısından da kötü bir manzara oluşturuyor. Özellikle terk edilmiş binalarda görülen çatlaklar ve eğimler tehlikeye davetiye çıkartıyor. Çevrede yaşayan vatandaşlar ileride kazalara sebebiyet verebilecek binalar için önlem alması gerektiğini belirtiyorlar. Evlerin önündeki dar sokaklara park eden araçların da, muhtemel kazalar sebebi ile ağır hasar görebileceği ifade ediliyor. Uzun yıllardır kullanılmayan ve kendi haline bırakılan binaların olumsuz hava şartlarından etkinlendiğini belirten çevrede yaşayan vatandaşlar, bu yapıların kötü amaçlarla kullanımı veya yıkılmasının önüne geçilmesini istiyorlar.

KAR ODUNPAZARI EVLERİNİ DE VURDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.