Karaaslan: “Bizim Merkezimizde İnsan Var”

Karaaslan: “Bizim Merkezimizde İnsan Var”
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, AK Parti söylemlerini somutlaştıran bir parti olduğunu belirterek, "Bizim merkezimizde insan var. İnsana insan olduğu için değer veriyor, ihtiyaçla...

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, AK Parti söylemlerini somutlaştıran bir parti olduğunu belirterek, "Bizim merkezimizde insan var. İnsana insan olduğu için değer veriyor, ihtiyaçlarını karşılamak için politikalar ortaya koyuyoruz" dedi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan beraberindeki partililerle birlikte seçim çalışmalarını Tekkeköy ilçesinde sürdürdü. Karaaslan; Akbaşlar, Çayırçökek, Gökçedere, Kerpiçli ve Kışla Mahallelerini ziyaret etti.

Çiğden Karaaslan seçim ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, Samsun’da seçilebilecek yerden tek aday gösteren partinin AK Parti olduğunu belirterek, "Her zaman olduğu gibi diğer partilerin vaatleri sözde kaldı. Kadına ve gençliğe önem verdiklerini söyleyenlerin teşkilatlarında bundan söz etmek mümkün değil. AK Parti söylemlerini somutlaştıran parti. Bizim merkezimizde insan var. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesinden yola çıkan bir partiyiz. İnsana insan olduğu için değer veriyor, ihtiyaçlarını karşılamak için politikalar ortaya koyuyoruz. Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan hizmet yolculuğu, 7 Haziran seçimlerinin ardından Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile artan bir ivme ile devam edecek. Hepimizin hayatında çok önemli gelişmeler olacak. Geleceğimiz için kullanacağımız oylar çok önemli" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.