Karaaslan’dan Mahçiçek Ve Okay’a Ziyaret

Karaaslan’dan Mahçiçek Ve Okay’a Ziyaret
Karaaslan Onikişubat İlçesi Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek ile Dulkadiroğlu İlçesi Belediye Başkanı Necati Okay’ı ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dedi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof.Dr. Mehmet Fatih Karaaslan Onikişubat İlçesi Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek ile Dulkadiroğlu İlçesi Belediye Başkanı Necati Okay’ı ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dedi.

Prof.Dr. Karaaslan Büyükşehir olması ile Onikişubat ve Dulkadiroğlu adıyla iki metropol ilçeye ayrılan Kahramanmaraş’ta 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde seçimleri kazanarak koltuğa oturan Onikişubat İlçesi Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek ve Dulkadiroğlu İlçesi Belediye Başkanı Necati Okay’ı makamında ziyaret edip ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulunarak başarılar diledi.

İlk olarak Onikişubat İlçesi Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek’i Necip Fazıl Kültür Merkezindeki makam odasında ziyaret eden Rektör Karaaslan daha sonra makamı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye binasında bulunan Dulkadiroğlu İlçesi Belediye Başkanı Necati Okay’ı ziyaret etti. İki Belediye başkanına da başarı temennisinde bulunan Karaaslan: “Sütçü İmam Üniversitesi olarak bütün belediyelerimizin her zaman yanındayız. Çünkü ortak gayemiz Kahramanmaraş” dedi. Ziyaretten duydukları menmuniyeti dile getiren belediye başkanları ise Rektör Karaaslan’a teşekkür ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.