Karabağlar'da Çocuklar Çifte Bayram Yaptı

Karabağlarda Çocuklar Çifte Bayram Yaptı
Karabağlar’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, renkli geçti. Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün Uğur Mumcu Parkı’nda düzenlediği, organizasyonunda çocuklar, gönüllerince eğlendi.

- Karabağlar’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, renkli geçti. Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün Uğur Mumcu Parkı’nda düzenlediği, organizasyonunda çocuklar, gönüllerince eğlendi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Rüzgar Gülü Anaokulu ve Hüseyin Akdağ İlkokulu öğrencilerinin katıldığı etkinlikte, Ulu Önder Atatürk’ün bu bayramı tüm dünya çocuklarına armağan ettiğini belirtti. Başkan Selvitopu, “İlk etkinliğimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na denk gelmesi nedeniyle çok mutluyum. Çocuklarla birlikte renkli bir bayram geçirdik. Tüm çocukların bayramı kutlu olsun” dedi.

Uğur Mumcu Parkı’nda düzenlenen 23 Nisan etkinliğinde çocuklar yüz boyamadan, resim atölyesine, müzikli gösterilerinden şiir dinletilerine kadar çok sayıda renkli etkinliğe, katılarak bayram tadında bir gün geçirdiler. Etkinliğe Karabağlar CHP İlçe Başkanı Polat Manduz ve meclis üyeleri de katıldı.

Başkan Selvitopu, Tahir Merzeci İlkokulu’nda düzenlenen törende de çocukların bayramını kutlarken, düzenlenen şiir ve öykü yarışmasında dereceye giren çocuklara da hediyeler verdi.

KARABAĞLAR'DA ÇOCUKLAR ÇİFTE BAYRAM YAPTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.