Karabük Emniyeti Yeni Binaya Taşınmaya Başladı

Karabük Emniyeti Yeni Binaya Taşınmaya Başladı
Karabük Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, hafta başından itibaren Üniversite mahallesine yapılan yeni hizmet binalarına hizmet vermeye başlayacaklarını açıkladı.

- Karabük Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, hafta başından itibaren Üniversite mahallesine yapılan yeni hizmet binalarına hizmet vermeye başlayacaklarını açıkladı.

Uzun süredir yapımı devam eden Karabük Emniyet Müdürlüğü binası tamamladı. Tespit edilen eksikliklerin giderilmesinin ardından Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki birimler yeni binaya taşınmaya başladı.

Karabük Emniyet Müdürü Tezsever, halka daha modern ve iyi binalarda hizmet vereceklerini söyleyerek, “ Yeni binamızda inşaatlar bittikten sonra baya bir eksikliklerimiz vardı. Konferas slaonunu yeniden yaptırdık. Eksiklilerimizi tamamladık ve şimdide genel olarak bitmiş düzeyde. Tüm birimlerimizle birlikte aynı anda taşınma işlemini başlattık. Pazartesi gününden itibaren yeni binamızda olacağız. Şuanki mevcut binalarımıza ise Çevik Kuvvet ile 3 Nisan Polis Merkezini taşıyacağız. Şehiriçi Trafik Müdürlüğümüzü’de yeni binaya taşıyoruz. Daha modern, iyi ve güzel binalarda halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

KARABÜK EMNİYETİ YENİ BİNAYA TAŞINMAYA BAŞLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.