Karabükspor’da İkinci Etap Çalışmaları Sürüyor

Karabükspor’da İkinci Etap Çalışmaları Sürüyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, yeni sezon öncesi ikinci etap kamp çalışmalarını Afyon’da sürdürüyor.Afyon Toki Spor Kompleksi’nde teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde günde çift i...

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, yeni sezon öncesi ikinci etap kamp çalışmalarını Afyon’da sürdürüyor.

Afyon Toki Spor Kompleksi’nde teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde günde çift idman ile çalışmalarını sürdüren kırmızı-mavili takım, sabah idmanında koşu ve istasyon çalışması yaparken, akşam idmanında ise tam saha çift kale idman yapıyor.

KOMBİNE BİLET SATIŞLARI BAŞLIYOR

Kardemir Karabükspor Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda 2015 - 2016 sezonu için kombine satışlarının 6 Ağustos 2015 tarihinde başlayacağını duyurdu.

Güney ve Kuzey Kale arkalarının 78 TL’den satışa çıktığı kombinelerde Maraton alt ve üst 100 TL’den, Kapalı alt ve üst tribün ise 200 TL’de satışa çıkacak. Kulüpten yapılan açıklamada ayrıca, yeni Passolig kart alımı haricinde geçen yıldan Kardemir Karabükspor logolu Passolig kartı olan taraftarların 2015-2016 sezonu kombine alımlarında Passolig kart vizeleme ücreti kulüp tarafından ödeneceği ve kampanya yeni Passolig kart alımında geçerli değildir açıklamasına yer verildi.

PTT 1. LİG EKİPLERİNDEN KARDEMİR KARABÜKSPOR, YENİ SEZON ÖNCESİ İKİNCİ ETAP KAMP ÇALIŞMALARINI AFYONKARAHİSAR’DA SÜRDÜRÜYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.