Karadeniz’de ’Uğur’ Dönüşümü Başladı

Karadeniz’de ’Uğur’ Dönüşümü Başladı
Uğur Okulları, Karadeniz turu kapsamında Samsun ve Trabzon’da Kariyer Odaklı Öncü Eğitim Modeli’ni tanıtırken, öğrencilere yurt dışında ücretsiz dil kursu müjdesi de verdi.Uğur Eğitim Kurumları, 2015-...

Uğur Okulları, Karadeniz turu kapsamında Samsun ve Trabzon’da Kariyer Odaklı Öncü Eğitim Modeli’ni tanıtırken, öğrencilere yurt dışında ücretsiz dil kursu müjdesi de verdi.

Uğur Eğitim Kurumları, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında çok daha güçlü, modern, deneyimli ve farklı bir eğitim markası olan Uğur Okullarıyla eğitime devam edeceğini açıkladı. Uğur Dershaneleri’nin 47 yıllık deneyimi, vizyonu ve uluslararası başarısından güç alarak Dershanelerin Dönüşüm Projesi çerçevesinde kurulan Uğur Okulları, 4 yıllık akademik lise eğitimi ve liseye hazırlayan orta öğretim modeliyle Kariyer Odaklı Özgün Eğitim Sistemi’ni sunuyor.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel ve Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Haluk Gürgen, Trabzon ve Samsun Uğur Liseleri’nde incelemelerde bulundu. Samsun Uğur Lisesi’nde öğrencilere seslenen Yücel, “Siz öyle bir çatının altındasınız ki dünyada ulaşamayacağınız hiçbir yer, hiçbir makam yok” diyerek, dünyanın dört bir yanındaki kurumlarla eğitime destek verdiklerini belirtti.

Trabzon Akçaabat’ta yönetim kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulunan Yücel, Trabzon’daki çalışmalardan övgüyle bahsederek ekibin kalitesine dikkat çekti. Trabzon’daki yatırımların bu ekiple artarak devam edeceğini belirten Yücel, okulun gelecekteki uygulamalarıyla ilgili müjdeler de verdi.

WASHİNGTON D.C. VE TORONTO’DA ÜCRETSİZ DİL EĞİTİMİ FIRSATI

47 yıllık birikimlerini eğitime kattıklarını belirten Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Kariyer Odaklı Özgün Eğitim Sistemi ile Türk eğitimine yeni bir nefes olduklarını belirtirken, dil öğretimini yurt dışına taşımak isteyen öğrencilere, Bahçeşehir Üniversitesi’nin Washington D.C. ve Toronto’daki dil okullarında bir ay ücretsiz İngilizce eğitim verileceğini belirtti.

AKADEMİK KUR SİSTEMİ

Yücel, dönüşümden sonra okullarda uygulanacak eğitim programını şu sözlerle anlattı:

“İki kademeli eğitim modeliyle birinci kademede öğrencilerin akademik becerileri ölçülür, kariyer planlamaları yapılır ve mesleki gelişimleri izlenir. İkinci kademede, belirlenen hedefler doğrultusunda üniversiteye giriş sınavlarına hazırlık çalışmaları yapılarak, sınav kaygısı ortadan kaldırılır."

165 YENİ UĞUR LİSESİ

Eğitime bu yıl 430 milyon TL yatırım yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında 3 bin 800 kişi istihdam etti. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla Türkiye’ye yeni eğitim kurumları kazandıran kurum, 2015 yılı itibariyle 165 yeni Uğur Lisesi ile öğrencileri geleceğe hazırlamayı hedefliyor. Hem Türkiye’deki hem de dünyadaki kaliteli üniversitelerde okuyabilecek öğrencilerinin yabancı dili mükemmel seviyede öğrenmelerini hedefleyen Uğur Lisesi, dil öğrenimini yurt dışına taşımak isteyen öğrencilere Bahçeşehir Üniversitesi’nin Washington D.C. ve Toronto’daki dil okullarında okuma fırsatı sunuyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.