Karaman: Futbolda her şey mümkün

Karaman: Futbolda her şey mümkün
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Galatasaray'a evinde 3-1 mağlup olan Çaykur Rizespor, yarın TT Arena'da oynanacak rövanş maçının hazırlıklarını...

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Galatasaray'a evinde 3-1 mağlup olan Çaykur Rizespor, yarın TT Arena'da oynanacak rövanş maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Hikmet Karaman, futbolda her şeyin mümkün olduğunu söyledi.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde son antrenman öncesi konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman karşılaşma öncesinde Galatasaray'ın daha avantajlı olduğunu fakat futbolda her şeyin olabileceğini dile getirdi.

Karaman, "Tur atlayabilmek için 3-0 yenmemiz gerekir. Futbolda her şey var. Kendi sahamızda almış olduğumuz sonuç Galatasaray'ın lehinde, avantajlı takım Galatasaray. Bazı oynatmadığım oyunculara yer vereceğim çünkü pazar günü Trabzonspor maçımız var. Yaklaşık 12 günde 4 maç oynamışız. Kadrodaki sayısal durumumuz ortada. Hayırlısıyla şu sezonu bitirelim. Yeteri kadar zaten özellikle ikinci yarıda ligi kapatan oyuncularımızda sıkıntı yaşadık. İnşallah o arkadaşlarımızın da geri dönüşleri mükemmel olur, sağlıklı bir şekilde geri dönerler" ifadelerini kullandı.

Galatasaray karşılaşmasının zor olacağını ifade eden Ludovic Sylvestre, "İlk maçta kendi sahamızda 3-1 kaybettik. Kupa maçı, iyi bir performans göstermemiz lazım. Zor olsa bile en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

Durgam İsmail ise kazanmak için İstanbul'a gittiklerini dile getirerek, "Tabi ki de zor bir maç olacak ama futbolda her şey var. Hocamızın illaki bir taktiği vardır bu maç için, umudum çok büyük İnşallah finale gidiyoruz" şeklinde konuştu.

Çaykur Rizespor'da yaşadığı sakatlık sonucu sezonu kapatan Kweuke ise takım arkadaşlarını izleyerek doktor kontrolünde yürüyüş yaptı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.