Karaman Ortaokulu Öğrencisi İl Milli Eğitim Müdürü Oldu

Karaman Ortaokulu Öğrencisi İl Milli Eğitim Müdürü Oldu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü makamına Karaman Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencisi Azra Betül Yıldız oturdu.

- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü makamına Karaman Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencisi Azra Betül Yıldız oturdu.

Makam ziyaretine Okul Müdürü Mansur Demir, Sınıf Öğretmeni Eyüp Karakaya ve annesi ile birlikte gelen Azra Betül Yıldız, makamını temsili olarak devraldığı İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı’ya çiçek takdim etti. 23 Nisan nedeniyle kısa süreliğine İl Milli Eğitim Müdürü olan Azra Betül Yıldız, eğitim kalitesinin yükseltilmesi noktasında yapılan çalışmaların artarak devam etmesini, ilimizdeki okul sayısının arttırılmasını ve çocuklara daha fazla sayıda oyun alanları yapılmasını istedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının, ülkemizin her ferdi için çok önemli bir gün ve bayram olduğunu belirten Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, tüm eğitim çalışanları olarak amaçlarının, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza her alanda en güzel eğitimi vermek olduğunu söyledi. Sandıkçı, temsili milli eğitim müdürü Azra Betül Yıldız’a çeşitli hediyeler verirken, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

KARAMAN ORTAOKULU ÖĞRENCİSİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.