Karamanlı Sporculara Brandalı Sürpriz

Karamanlı Sporculara Brandalı Sürpriz
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren spor tesisleri, yenileme çalışmaları ile ilgi çekmeye devam ediyorHizmet binası alanın da yer alan spor tesislerinin çevrildiği...

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren spor tesisleri, yenileme çalışmaları ile ilgi çekmeye devam ediyor

Hizmet binası alanın da yer alan spor tesislerinin çevrildiği alanlara farklı spor branşlarının ve Karamanlı sporcuların yer aldığı yaklaşık 150 metre uzunluğundaki vinil brandalar, tesis alanından geçen vatandaşlar tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Yapılan brandalarda kendilerini gören Karamanlı sporcular ise şaşkınlıklarını gizleyemeyerek, böyle bir uygulamadan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, yapılan uygulamanın sporcuları motive konusunda daha da hırslandırdığını belirtti.

Başarılı bir sporcunun yetişmesinde o yerde yer alan tesislerin kalitesinin önemli bir faktör olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, “Kaliteli ve başarılı bir sporcunun yetişmesinde sabır ve emeğin yanında tesislerin yeterliliği ve kalitesi çok önemli. Karaman’da göreve başladığımız gün ilk işimiz il ve ilçede yer alan tüm spor tesisleri gezmek oldu. Ekibimiz ile tesislerimizdeki eksiklikleri detaylı bir şekilde analiz ederek buralardaki eksiklerin giderilmesi konusunda gereken çalışmaları başlattık. Amacımız tesislerimizi daha modern ve verimli hale getirerek bu tesislerden Karaman’ı ulusal ve uluslararası arenada temsil edecek başarılı sporcular yetiştirmektir” dedi.

Hizmet binasının yer aldığı tesis alanlarında spor branşlarının ve Karamanlı sporcuların da yer aldığı vinil brandalarla çevrilmesi konusunda da açıklamada bulunan Kısacık, "Tesis alanlarımızın çevre yoluna bakan konumunda yoğun bir trafik akışı mevcut. Bizlerde tesislerimizin çevrildiği alanlara oradan geçen vatandaşımızın ilgisini çekmek ve görsel anlamda daha modern bir görünüm kazandırmak için, Karamanlı sporcularımızın da içinde yer aldığı brandalarla bu bölgeleri çevirmek oldu. Bu çalışmalar neticesinde öğrenci velilerin ilgisini çeken brandalar sayesinde, il spor merkezlerine yapılan başvurularda ciddi oranda artış oldu” diye konuştu.

GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ, BAŞARILI KARAMANLI SPORCULARINDA RESİMLERİNİN BULUNDUĞU VİNİL BRANDALARI YENİLENEN TESİSLERİN DUVARLARINA ASTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.