Karanfil: “Çocuklarımız İçin İki Kez Düşünün”

Karanfil: “Çocuklarımız İçin İki Kez Düşünün”
MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Aslan Karanfil, 2015 genel seçimlerinin önemine değinerek, "Çocuklarımızın geleceği için iki kez düşünerek oy kullanın" dedi.Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren M...

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Aslan Karanfil, 2015 genel seçimlerinin önemine değinerek, "Çocuklarımızın geleceği için iki kez düşünerek oy kullanın" dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Aslan Karanfil, amacının sadece milletvekili olmak olmadığını, ülkenin geleceğini dert edinerek sahaya çıktığını belirterek, "Bu seçimin önemini her yerde, herkese anlatıyoruz. Ülkemizin, şehrimizin durumu belli. Gidişat kötü. Samsun’da işsizlik had safhada. İssizliğin önüne geçmek için hiç bir çalışma yapılmıyor" dedi.

Türkiye’nin ekonomi ve eğitim alanında içler acısı bir durumda olduğunu da ifade eden Karanfil, "Her 4 kişiden birinin işsiz olduğu bir ülkede ekonominin iyi olduğu safsatalarına kimsenin inanması beklenemez. Kuru binalarla, mevsimlik işlerle sağlanan istihdam sürdürülebilir değildir. Eğitim sisteminin yerlerde olduğu bir ülke haline geldik. Çocuklarımız iş sahibi olmak için okuyor, gecesini gündüzüne katıyor. Ama sonuç yine hüsran. Çocuklarımızın geleceğinden endişeliyiz. Bu yüzden sandıkta iki kez düşünün, oyunuzu öyle verin" açıklamalarında bulundu.

MHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ASLAN KARANFİL, 2015 GENEL SEÇİMLERİNİN ÖNEMİNE DEĞİNEREK,

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.