Karanfil’in Esnaf Ziyareti

Karanfil’in Esnaf Ziyareti
MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Aslan Karanfil, partisinin Canik ve Bafra ilçe teşkilatlarının düzenlediği programlar kapsamında esnaf ziyareti gerçekleştirdi.Sabahın ilk saatlerinde Canik’te Mekke...

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Aslan Karanfil, partisinin Canik ve Bafra ilçe teşkilatlarının düzenlediği programlar kapsamında esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Sabahın ilk saatlerinde Canik’te Mekke Caddesi üzerinde MHP Canik İlçe Başkanı Metin Özdemir ve partililerle birlikte esnafı ziyaret eden Karanfil, esnafın derdini dinledi. Cadde üzerinde birçok tanıdığıyla karşılaşan ve destek sözü alan Karanfil, "8 Haziran sabahı farklı bir Türkiye’ye uyanacağız. Bu seçimlerde, herkesin elini vicdanına koyup, memleketinin geleceğini düşünmesi ve sandığa öyle gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Türkiye’nin uyanışı olacak bu seçim. Ülkenin bu kötü gidişatına dur demek için sandığa üç hilalin damgasını vuralım" ifadelerini kullandı.

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Aslan Karanfil, Canik ilçesindeki ziyaretlerini tamamladıktan sonra MHP Bafra İlçe Teşkilatı’na gitti. Burada MHP Samsun milletvekili aday adayları Akın Üner, Haydar Aksu ve İlyas Yurtsever ile karşılaştı. Karanfil, parti binasında bir süre diğer aday adayları ile sohbet etti. İlçe teşkilatındaki toplantının ardından Bafra Meydanı’nda bulunan esnafları ziyaret eden Karanfil, birçok esnaftan destek sözü aldı.

Bafra dönüşü Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret ederek bir süre sohbet eden Karanfil, son olarak, Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği’nde başkan Nedim Akkoyunlu ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

MHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ASLAN KARANFİL, PARTİSİNİN CANİK VE BAFRA İLÇE TEŞKİLATLARININ DÜZENLEDİĞİ PROGRAMLAR KAPSAMINDA ESNAF ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.