Karatavuk Köyü Muhtarı 2 Bin Kişiye İftar Verdi

Karatavuk Köyü Muhtarı 2 Bin Kişiye İftar Verdi
Akçakoca İlçesi Karatavuk Köyü Muhtarı Burhan Aydın, geleneği yaşatmak, kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla, köy meydanında düzenlediği iftar programında yaklaşık 2 bin kişiyi ağırladı.Karatavuk...

Akçakoca İlçesi Karatavuk Köyü Muhtarı Burhan Aydın, geleneği yaşatmak, kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla, köy meydanında düzenlediği iftar programında yaklaşık 2 bin kişiyi ağırladı.

Karatavuk Köyü Muhtarı Burhan Aydın’ın köy meydanında düzenlediği iftar programına vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Masaları tek tek dolaşarak vatandaşların ramazan ayını kutlayan Muhtar, 2 bin vatandaşa iftar sevincini yaşama imkanı bulduklarını belirterek "İnsanların böyle mutlu olduklarını gözlerinden görmek de bizi ayrıca mutlu ediyor. Bu vesile ile bir araya gelmenin verdiği imkanla köyümüzün sorunlarıyla da bire bir görüşme imkanı bulduk" dedi.

Vatandaşlar ise "Bizler buraya uzak köylerden geliyoruz. Bu yapılan muhteşem bir dini ziyafet diyebiliriz. Böyle güzel iftar programlarını gerçekleştiren muhtarımıza da teşekkür ediyorum" dediler.

Köy Muhtarı Burhan Aydın ise "Bu programı ben kooperatif olarak yapıyordum ve yüz kişiye iftar vererek başladım. Ama bayanlarımız tepki gösterdi, niye sadece erkeklere bu iftar programı veriliyor da bayanlara verilmiyor. Ben iftar programını büyüterek 3 yüz, 5 yüz derken, 2 kişiye bu akşam iftar verdik. İnşallah tabi bu sayı daha da büyüyerek daha çok insanımıza iftar vereceğiz. Bu artık böyle geleneksel olarak devam edecek ben olmasam da benden sonraları devam ettirecekler" dedi.

İftara çevre köylerden de katılım olması insanların uzun süredir birbirini göremeyen aile üyeleri de bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar. Program sonunda dilek balonu uçuruldu.

AKÇAKOCA KARATAVUK KÖYLÜLERİ İFTAR VERDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.