Kardemir Genel Müdürlüğüne Uğur Yılmaz Getirildi

Kardemir Genel Müdürlüğüne Uğur Yılmaz Getirildi
Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) A.Ş’de görevinden istifa eden Genel Müdür Fadıl Demirel’in yerine Mesut Uğur Yılmaz atandı.

- Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) A.Ş’de görevinden istifa eden Genel Müdür Fadıl Demirel’in yerine Mesut Uğur Yılmaz atandı.

KARDEMİR A.Ş tarafından KAP’a yapılan açıklamada, yönetim kurulu kararı ile Genel Müdürlük görevine M. Uğur Yılmaz'ın atandığı bildirildi.

KARDEMİR A.Ş tarafından yapılan açıklamada ayrıca, "Yapılan yönetim kurulu toplantısında şirket organizasyon yapısında, Genel Müdürlüğe bağlı olan İşletmeler Genel Müdür Yardımcılığı ile Ticari Genel Müdür Yardımcılığı'nın aynı şekli ile korunmasına karar verildi. İşletme Teknolojileri ve Yatırımlar Genel Müdür Yardımcılığı yerine Yatırımlar ve Teknik Hizmetler Genel Müdür Yardımcılığı'nın ihdasına, Mali-İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı'nın iptal edilerek yerine Mali İşler Genel Müdür Yardımcılığı ve İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılıklarının ihdasına karar verildi. İhdas edilen İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevine ise Hakan Onur'un atanmasına karar verilmiştir” denildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.