Kardeş şehir Bingöl’den Büyühşehir’e ziyaret

Kardeş şehir Bingöl’den Büyühşehir’e ziyaret
Kahramanmaraş ile kardeş şehir olan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş’a geldi.

Kahramanmaraş ile kardeş şehir olan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş’a geldi.

İlk olarak Başkanlık makamında Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret eden Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi 130 bin dönüm üzerine kurulan Menzelet Mesire Alanı’nı gezerek Başkan Erkoç’tan yapım çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı.

Daha sonra Başkan Erkoç’la Kahramanmaraş Katı Atık Bertaraf Tesisleri’ne geçen Bingöl Belediye Başkanı Barakazi, burada depolanan çöplerden 25 bin konutun elektrik enerjisini karşılayabilecek güçte olan elektrik santralini gezerek bilgiler aldı.

1-20170121101609.jpg

Katı atık Bertaraf Tesislerinde inceleme sonrası Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesislerine geçen Bingöl Belediye Başkanı Barakazi, çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Erkoç’la birlikte Atıksu Arıtma Tesislerinde incelemelerde bulunan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, atıksu artma tesislerinin çalışma esasları ve tekniğine ilişkin bilgiler aldı.

2-20170121101609.jpg

Atıksu Arıtma Tesislerinin ardından Tarihi Kapalı Çarşı’ya geçen Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, burada da Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile birlikte çarşıları gezerek restorasyon çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı.

Gördüğü ilgi ve alakadan dolayı oldukça memnun olan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Vali Vahdettin Özkan ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür etti.

3-20170121101609.jpg4-412.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.