Kardeş Şehir Maykop Belediye Başkanı Vladımırovıch’den Fatma Şahin’e Ziyaret

Kardeş Şehir Maykop Belediye Başkanı Vladımırovıch’den Fatma Şahin’e Ziyaret
Rusya Federasyonu’na bağlı Özerk Adige Cumhuriyeti Kardeş Şehir Maykop Belediye Başkanı Narolin Aleksandr Vladımırovıch ve beraberindeki heyet, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziya...

Rusya Federasyonu’na bağlı Özerk Adige Cumhuriyeti Kardeş Şehir Maykop Belediye Başkanı Narolin Aleksandr Vladımırovıch ve beraberindeki heyet, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti.

Şahin, ziyarette, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Adiga Cumhuriyeti’ni önemli bir heyetle ziyaret etmek istediğini söyledi.

Vladımırovıch de Adige Cumhuriyeti ve Maykop Belediyesi hakkında Şahin’e bilgi vererek, şehirlerine davet etti.

Gaziantep’te bir takım ziyaretler gerçekleştirdiğini anlatan Vladımırovıch, iki ülke ve şehir arasında ticaretin artırılmasını arzu ettiklerini belirtti.

İki şehir arasındaki ilişkilerinin bundan sonra daha güçlü olmasını istediklerini vurgulayan Vladımırovıch, birlikte başarılı projelere imza atmak istediklerinin altını çizdi.

Konuşmaların ardından Şahin, Vladımırovıch’e hediye takdim etti. Ziyarete, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar da katıldı.

Öte yandan Vladımırovıc ve beraberindeki heyet, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Sanayi Odası ve Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek, başkanlarıyla fikir alışverişinde bulundu.

RUSYA FEDERASYONU’NA BAĞLI ÖZERK ADİGE CUMHURİYETİ KARDEŞ ŞEHİR MAYKOP BELEDİYE BAŞKANI NAROLİN ALEKSANDR VLADIMIROVICH VE BERABERİNDEKİ HEYET, GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FATMA ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.