Karesi Belediyesi Yıldızlarını Seçiyor

Karesi Belediyesi Yıldızlarını Seçiyor
Kent Tiyatrosu kurmaya hazırlanan Karesi Belediyesi, alanında profesyonel ve ünlülerden oluşan jüri Karesi'nin yıldızlarını seçti.

- Kent Tiyatrosu kurmaya hazırlanan Karesi Belediyesi, alanında profesyonel ve ünlülerden oluşan jüri Karesi'nin yıldızlarını seçti.

Karesi AVM'de gerçekleştirilen ve 2 gün süren elemelerin jüri üyeliklerini ünlü oyuncu ve tiyatrocular Tuğçe Kıltaç, Türkü Turan, Bengü Bektaş ve Erkan Cılak yaptı. Profesyonel bir ekip tarafından seçilen oyuncular, eğitim sürecini tamamlayıp tiyatro oyunları sahnelemeye başlayacak. Seçmelerin yanı sıra Karesi'de Sanat Söyleşisi gerçekleştiren ve oyuncu adaylarıyla bir araya gelen Tuğçe Kıltaç, Türkü Turan, Bengü Bektaş ve Erkan Cılak halkın ve sanatseverlerin büyük ilgisiyle karşılaştı. Karesi AVM'de gerçekleştirilen söyleşiye Kurtdere Mahallesi'nde çekimleri devam eden 'Yenilmeyi Düşünmedi' filminin yönetmeni ve oyuncuları da katıldı. Oyunculuk deneyimlerini paylaşarak katılımcıların sorularını yanıtlayan jüri üyeleri, Karesi Belediyesi'nin sanata olumlu bakışının kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, elemelerin ikinci gününde jüri üyesi sanatçıları ziyaret etti. Karesi İlçesi'nde güzel işlere imza atacaklarını söyleyen Başkan Yılmaz, "Belediye olarak kültür ve sanatın yanındayız" dedi. Yapılan tüm sanatsal faaliyetlerin temelinde gençlerin yetişmesine katkı sağlamak olduğunu kaydeden Başkan Yılmaz, kentin sosyalleşmesi için sanatın çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Sanat, kentte yaşayan insanların sosyalleşmesi ve bir arada olması açısından önem arz eden bir olgudur" dedi.

KARESİ BELEDİYESİ YILDIZLARINI SEÇİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.