Karikatür Yarışması Yapıldı

Karikatür Yarışması Yapıldı
İzmit Belediyesi tarafından Karikatür Olimpiyatları düzenlendi.İzmit Belediyesi, İzmit Bilim ve Sanat Merkezi, Kocaeli İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliği ile...

İzmit Belediyesi tarafından Karikatür Olimpiyatları düzenlendi.

İzmit Belediyesi, İzmit Bilim ve Sanat Merkezi, Kocaeli İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliği ile 1.Karikatür Olimpiyat Yarışması düzenlendi. Çevre ve Gelecek konulu yarışmaya yurdun çeşitli illerinden 109 eser katıldı. Okullar arası düzenlenen yarışmada 28 eser değerlendirmeye alındı. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan verdi.

Düzenlenen yarışmada Bursa’dan Metehan Çakır birinci olurken, Amasya’dan Kağan Baldıran ikinci, Erzincan’dan Umut Ozan da üçüncülüğü elde etti. Sakarya’dan Büşra Gülses, Gaziantep’den Elif Zeynep Sür ve Zonguldak’dan Yiğit Erol da mansiyona layık görüldü.

Ödül töreninde konuşan Başkan Doğan, “Sanata ve sanatçıya her zaman destek olduk. Sanat dostu bir belediye olarak bu alanda örnek çalışmalar yapıyoruz. Çocuklarımızın, sanatla, edebiyatla, sporla birlikte büyümeleri bizim içim çok önemli. Biz, çocuklarımızın Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesini geçmeleri için her türlü imkanı kullanıyoruz. Bütün çabamız, çocuklarımızın bizden daha iyi şartlarda yetişmesi içindir. Benim için bu yarışmada herkes şampiyondur. Önemli olan böyle bir yarışmaya katılma cesareti göstermektir” dedi.

İZMİT BELEDİYESİ TARAFINDAN KARİKATÜR OLİMPİYATLARI DÜZENLENDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.