Kariyer Ve Üniversite Tanıtım Günleri Başladı

Kariyer Ve Üniversite Tanıtım Günleri Başladı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde ‘Kariyer ve Üniversite Tanıtım Günleri’ başladı.Nevşehir’de bulunan ortaöğretim 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri, gelec...

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde ‘Kariyer ve Üniversite Tanıtım Günleri’ başladı.

Nevşehir’de bulunan ortaöğretim 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri, geleceklerine dair hedefler koyabilmeleri, burs seçenekleri, mezuniyet sonrası iş olanakları ve çalışma politikaları, barınma olanakları, iş yaşamında karşılaşabilecekleri durumlar hakkında bilgi edinmeleri, daha nitelikli ve donanımlı olarak iş hayatına atılabilmelerine yardımcı olmak amacıyla Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında ‘Kariyer ve Üniversite Tanıtım Günleri’ günleri düzenleniyor.

Üniversitenin Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesislerinde düzenlenen tanıtım günlerine yurt içi ve yurt dışından birçok üniversite katılırken, üniversiteler açtıkları stantlar ile kendilerini ziyarete gelen öğrencilere üniversiteleri, bölüm ve programları hakkında bilgiler veriyor.

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİNDE ‘KARİYER VE ÜNİVERSİTE TANITIM GÜNLERİ’ BAŞLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.