Kartal Belediyesi 12’nci Konya İnşaat Fuarı’nda

Kartal Belediyesi 12’nci Konya İnşaat Fuarı’nda
Kartal Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği’nin Konya Büyükşehir Belediyesi ve TÜYAP Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile düzenlediği 12’nci Konya İnşaat Fuarı’na katıldı.Kartal Belediyesi Teknik Başkan Ya...

Kartal Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği’nin Konya Büyükşehir Belediyesi ve TÜYAP Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile düzenlediği 12’nci Konya İnşaat Fuarı’na katıldı.

Kartal Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak, Park ve Bahçeler Müdürü Ali Çelik, Yangın Önleme Şefi Hüseyin Yılmaz Hançerli, Peyzaj Mimarı Mustafa Öztabak ve İnşaat Mühendisi Zafer Ödemiş’ten oluşan heyet 12’nci Konya İnşaat Fuarı’na katıldı. Fuarda, Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri, Elektrik Sistemleri Malzemeleri ve Otomasyon, Asansör, İş ve İnşaat Makineleri, Doğalgaz, Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve Tesisat Malzemeleri ilgili daha birçok alanda bilgi edinme imkânı bulunuldu. Kartal Belediyesi heyeti fuarda yapı sektöründeki gelişmeleri ve makine teçhizatlarını yakından takip etme imkanı yakaladı.

Kartal Belediyesi heyetinin ve ilgili teknik elemanların sorularına katılımcı kuruluş ve firma yetkililerince bilgiler verildi.Heyet ayrıca Konya Büyükşehir Belediyesi’nin şehir merkezindeki çalışmalarını ve şehir parklarını da yerinde inceledi.

ESKİŞEHİR’DEKİ UYGULAMALARA YERİNDE İNCELEME

12’nci Konya İnşaat Fuarı’na katılan Kartal Belediyesi heyeti sonrasında Eskişehir’e geçerek BELKENT A.Ş. Desenli Asfalt Direktörü Mesut Güler eşliğinde Eskişehir’de uygulaması yapılan desenli asfalt örneklerini de yerinde inceledi. Park ve meydanlara düzenlenen teknik gezi ile uygulamalar hakkında bilgi alındı. Daha sonra Haller Gençlik Merkezi Müdürü Tugay Aladağ’dan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi alındı.

KARTAL BELEDİYESİ, TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ'NİN KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE TÜYAP FUARCILIK A.Ş. İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLEDİĞİ 12’NCİ KONYA İNŞAAT FUARI’NA KATILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.