Kartal: "Şampiyonluk Yarışında Bir Adım Öndeyiz"

Kartal: Şampiyonluk Yarışında Bir Adım Öndeyiz
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursaspor galibiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, "Şampiyonluk yarışında rakiplerimizden bir adım öndeyiz. Rakip takım hocalarının hakemler ile ilgili açıkl...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursaspor galibiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, "Şampiyonluk yarışında rakiplerimizden bir adım öndeyiz. Rakip takım hocalarının hakemler ile ilgili açıklamalarını bir kez daha düşünmeleri gerekiyor. 4-5 yiyorlar ama hala bazı şeyleri hakemlerde arıyorlar" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında sahasında Bursaspor’u konuk eden Fenerbahçe, Webo’nun son dakikalarda attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla puanını 59’a çıkaran sarı-lacivertli ekip, 19. haftadan sonra ilk kez liderlik koltuğuna oturdu. Bursaspor ise 44 puanda kalarak 6. sırada yer aldı.

"KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ"

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Maça çıkmadan önce iki amacımız vardı. Kazanmak ve yolumuza devam etmek. Seyircimizin önünde iyi başladık. Her iki takımın da pozisyonları vardı. Volkan Şen’le biraz fazla pozisyonlar yedik. İkinci yarı değişiklikle bunu ortadan kaldırdık. İkinci yarı 15-20 dakika pozisyonlarımız vardı. Sonuç olarak seyircimizinde desteğiyle her iki takımda güzel bir futbol ortaya koydu. Kazandığımız için mutluyuz. 3 puan ve galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun” dedi.

“RAKİPLERİMİZDEN BİR ADIM ÖNDEYİZ”

"Şampiyonluk şansınızı nasıl buluyorsunuz?" şeklindeki soruya ise Kartal, “Şampiyonluk şansımız rakiplerimizden bir adım öndeyiz. Bu ligde herkes herkesten puan alabilir. Bursaspor bizi çok zorladı. Güzel bir maç oldu. Rakiplerimizden bir adım öndeyiz” diye konuştu.

"Diego’yu neden oynatmadınız?" şeklindeki soruya da tecrübeli teknik adam, “Diego tamamen benim tasarrufumdu, oynatmak istemedim” dedi.

"4-5 YİYORLAR AMA HALA BAZI ŞEYLERİ HAKEMDE ARIYORLAR"

Rakip takım teknik direktörlerinin hakemler ile ilgili yaptığı açıklamaların hatırlatılması üzerine Kartal, “Fenerbahçe iki kulvarda yarışına devam ediyor. Biz her maçı bileğimiz hakkıyla mücadele ederek kazandık. Onlar bunları içten söylüyorsa bir daha düşünmelerini istiyorum. Maçtan önce ‘Hakemden çekiniyoruz’ diyorlar. 4-5 yiyorlar hala hakemde arıyorlar bazı şeyleri. Bursaspor’u da tebrik ediyorum ama böyle şeyler Türk futboluna zarar veriyor. Bu akşam kazandık, Bursaspor’a da bundan sonra başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.