Kartallar, Süleyman Seba İçin

Kartallar, Süleyman Seba İçin
Yazar Rıdvan Akar, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün (BJK) efsanevi başkanı Süleyman Seba’nın hayatını kaleme aldığı Beşiktaş’ın Dervişi Süleyman Seba isimli kitabının imza gününde İzmirli kitapseverlerle...

Yazar Rıdvan Akar, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün (BJK) efsanevi başkanı Süleyman Seba’nın hayatını kaleme aldığı Beşiktaş’ın Dervişi Süleyman Seba isimli kitabının imza gününde İzmirli kitapseverlerle buluştu. Akar, Süleyman Seba adının ileriki süreçlerde çok daha farklı yerlerde görüleceği müjdesini verdi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün (BJK) 1984 ile 2000 yılları arasında kesintisiz başkanlığını yapan Türk spor adamı ve yönetici Süleyman Seba’nın hayatını ‘Beşiktaş’ın Dervişi Süleyman Seba’ kitabıyla ölümsüzleştiren Rıdvan Akar, İzmir Kitap Fuarı’nda imza günü düzenledi. Özellikle Beşiktaşlı taraftarların ilgi gösterdiği imza gününde kitabı ve Süleyman Seba hakkında konuşan Akar, şunları söyledi: “İzmirli Beşiktaşlılar beni onurlandırdı. Aslında Süleyman Seba ile ilgili yapılacak çok şey var. Kitap bir ilk. Gelecekte Süleyman Seba adını çok daha farklı yerlerde göreceksiniz. Bunun müjdesini verebilirim ama önce Beşiktaş Kulübü’nün açıklamasını bekliyoruz.”

KİTABIN GELİRİYLE KABATAŞ İÇİN FON OLUŞTURULACAK

İmza gününde minik Beşiktaşlıları ağırlayan Akar, kitabın geliri ile Süleyman Seba’nın da mezun olduğu Kabataş Erkek Lisesi için fon oluşturacaklarını kaydetti. Fonla Kabataş Erkek Lisesi’nde ihtiyacı olanlara katkı sağlamaya gayret edeceklerini anlatan Akar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kabataş Erkek Lisesi aynı zamanda Beşiktaş Spor Kulübü’nün mirasçısıdır. Yaptığımız organizasyon yavrularımıza umarım gelecekte iyi bir katkı sağlar.” Akar’ın, Sergen isimli minik Beşiktaşlı’nın aldığı kitaba “Sevgili Sergen, hadi yetiş ‘yeniden’ bizi sen mutlu et” yazdığı görüldü.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.