Kartallılar Festival Konserleriyle Coştu

Kartallılar Festival Konserleriyle Coştu
Kartal Belediyesi Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Kartallılar, ilçe meydanında düzenlenen konserlerle coştu.

- Kartal Belediyesi Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Kartallılar, ilçe meydanında düzenlenen konserlerle coştu.

Kartal Belediyesi Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali, 15- 22 Ağustos tarihleri arasında Kartal Meydan’da düzenlendi. Ünlü isimlerin buluşma noktası olan festivalde bir çok sanat eserleri de yer aldı. Kartal ve komşu ilçe vatandaşlarının yoğun katılım gösterdiği festivalde açık hava sanat atölyeleri, cam atölyesi, uçurtma atölyesi, resim atölyesi, her yerde müzik etkinliği, halk oyunları gösterileri ve sokak performansları renk kattı. Ayrıca festival boyunca açık kalan Uluslararası Resim ve Heykel Sergisi ile Uluslararası Posta Sanatı Sergisi, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Festival süresince Asitane, Manga, Grup 4X4, Grup Sinyal, Mabel Matiz, Avşin Eryiğit Pekmezci, Reco, Teodora, Behzat Duygun, Zeynel İbiş, Onur Akın, Binay Koçak, Grup Yorum, Kamil Unutkan Grup Irmağın Kıyısında, Hülya Polat, Resul Dindar, Aygün Öztürk, Erol İkisivri, Sümer Ezgü, Sadık Gürbüz, Edip Akbayram gibi ünlü isimler sahne aldı. Ayrıca Yakacık Meslek Lisesi Halk Oyunları Ekibi, Danset Kadın Halk Oyunları Topluluğu, Kartal Belediyesi Çocuk Halk Dansları Topluluğu da gösterilerini Kartallılar için sergiledi.

KARTALLILAR FESTİVAL KONSERLERİYLE COŞTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.