Kartepe Belediyesi’nden Sosyal Alanlara Kamelya

Kartepe Belediyesi’nden Sosyal Alanlara Kamelya
Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki sosyal alanlara kamelyalar kurarak vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor.Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, vatandaşların dış mekanlarda dinlenebil...

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki sosyal alanlara kamelyalar kurarak vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, vatandaşların dış mekanlarda dinlenebilmeleri ve sosyalleşerek keyifli vakit geçirmeleri adına gelen kamelya taleplerini bünyesindeki marangozhanesinde kendi ekip ve ekipmanları ile monte etmeye devam ediyor.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in Avluburun mahallesi ziyaretinde Merkez Cami cemaatinin kamelya talebini olumlu karşılaması ardından, kısa sürede tamamlanan ahşap kamelya, ekipler tarafından cami bahçesine kuruldu.

Şık ahşap kamelyalarına kavuşan Avluburun Merkez Cami Cemaati adına Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Akyol, bölge halkı taleplerine kısa sürede çözüm üreterek karşılayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e gösterdiği duyarlılık ve sunduğu hizmet için teşekkür etti.

KARTEPE BELEDİYESİ, İLÇE GENELİNDEKİ TOPLU KONUT, OKUL, CAMİ GİBİ SOSYAL ALANLARA KAMELYALAR KURARAK VATANDAŞIN HİZMETİNE SUNMAYA DEVAM EDİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.