Kartepe Kış Spor Okulları Başlıyor

Kartepe Kış Spor Okulları Başlıyor
Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen kış spor okulları bu yıl 3 Kasım 2014 tarihinde başlayacak.

- Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen kış spor okulları bu yıl 3 Kasım 2014 tarihinde başlayacak.

Kartepeli gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporla buluşturmak amacıyla 7 farklı branşta ilçe genelinde düzenlenecek kış spor okulları 11 uzman eğitmen nezaretinde, 12 tesiste eğitim verilerek spor okulları 31 Mayıs 2015 tarihinde son erecek.

Her geçen yıl ilginin giderek arttığı Kartepe Belediyesi kış spor okulları için belediye hizmet binaları ve zabıta irtibat birimlerine başvurularını yaptıran öğrenciler, bu yıl da 3 Kasım 2014 - 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında spor eğitimi almaya devam edecek. Kış spor okullarında konusunda uzman 11 eğitmen nezaretinde 12 tesiste futbol, basketbol, hentbol, güreş, taekwondo, halk oyunları ve karate branşlarında eğitim verilecek.

Ücretsiz olarak Kartepe Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilecek spor okulları ile Kartepeli gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istediklerini belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepe’nin gençlerine spor yapma imkânı sağlayarak onların enerjilerini daha yararlı faaliyetlerde kullanmalarını ve sokaklardan, kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spor yapma hevesi kazanmalarını istiyoruz. Gençlerimiz spor yaparak sosyalleştiği gibi paylaşmayı, kazanmayı ve kaybetmeyi de öğrenmektedir. Spor yapan kişinin ahlak ve karakter gelişimi de daha düzgün olacağından belediye olarak buna destek veriyor ve spor okullarımıza tüm çocuklarımızın katılmasını bekliyoruz” dedi.

KARTEPE KIŞ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.